İŞÇİ KADROSUNA GEÇİŞ SÜRECİNE İLİŞKİN DUYURU
08 Nisan 2021

İŞÇİ KADROSUNA GEÇİŞ SÜRECİNDE İLİŞKİN DUYURU

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ TÜM BELGELER EKSİKSİZ OLARAK 11.01.2018 PERŞEMBE GÜNÜ MESAİİ BİTİMİNE KADAR (17:00) AŞAĞIDA BELİRTİLEN KURUMLARA ELDEN TESLİM EDİLECEKTİR.

İhalesi İl Sağlık Müdürlüğünü tarafından yapılan hizmet alımlarının başvuruları TEKİRDAĞ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE İhalesi Hastanemizce yapılan hizmet alımlarının başvuruları HASTANEMİZE elden yapılacaktır.)

Başvurusunu İl Sağlık Müdürlüğüne yapacak personel grupları

1-    Veri Girişi Ve Hazırlık Hizmetleri İle Yönlendirme Hizmet Alımı personeli

2-    Genel Destek Hizmet Alımı Personeli

3-    Silahsız Özel Güvenlik Hizmet Alımı Personeli

4-   Sürücü (Şoför) Hizmet Alımı Personeli

Başvurusunu hastanemize yapacak personel grupları (Tüm belgeler Zeliha ARSLAN'a teslim edecektir)

1-    Teknik Destek Hizmet Alımı Personeli

2-    Klinik Destek Hizmet Alımı Personeli

• SON 6 AYDA ÇEKİLMİŞ 5 ADET FOTOĞRAF KOMİSYONA TESLİM EDİLECEKTİR.(AYRICA FORMLARA YAPIŞTIRILMAK ÜZERE 3 ADET FOTOĞRAF)
  • E-DEVLETTEN ASKERLİK DURUM BELGESİ(ERKEK ADAYLAR İÇİN)
  • KİMLİK BELGESİ (MUHTARLIK VEYA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNCE ONAYLI)
  • SAĞLIK RAPORU (657 SAYILI DMK 48.MADDE A BENDİNİN 7.FIKRASINDA BELİRTİLEN GÖREVİNİ YAPMASINA ENGEL OLABİLECEK AKIL HASTALIĞI BULUNMADIĞI İBARESİNİ TAŞIYAN SAĞLIK RAPORU)
  • GÜVENLİK ARAŞTIRMASI VE ARŞİV ARAŞTIRMA FORMU (EK-2)
  • SGK HİZMET FORMU (E DEVLET’ TEN ALINABİLİR)
  • SABIKA KAYDI (E-DEVLET VEYA İLGİLİ KURUMLAR TARAFINDAN VERİLEN)
  • ÖĞRENİM DURUM BELGESİ (E-DEVLETTEN ALINABİLEN NOTER VEYA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNCE ONAYLI ASLI İLE BİRLİKTE)

*Kamu kurum ve kuruluşlarında personel çalıştırılmasına dayalı hizmet alım sözleşmeleri kapsamında çalıştırılmakta olan işçilerden, yukarıda sayılan ve herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaya hak kazanmadıklarına dair belge ibraz etmesi gerekenlerin bu belgeyi, sürekli işçi kadrolarına veya işçi statüsüne geçirilme başvurularının yapılacağı 10 günlük (02/01/2018 – 11/01/2018 tarihleri arasındaki) başvuru süresi içinde değil, sürekli işçi kadrosuna veya işçi statüsüne geçirilmeden önce ibraz edeceklerdir. Ayrıca, sigortalılık başlangıç tarihi; www.turkiye.gov.tr adresi üzerinden alınacak SGK Tescil ve Hizmet Dökümü belgesi esas alınarak tespit edilebilecektir. İlgililere saygıyla duyurulur.

FORM DOLDURULURKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREK HUSUSLAR;

A-           Başvuru formunda yazılar okunaklı olacak, kazıntı, silindi, karalama gibi işlemler yapılarak düzeltme yapılmayacaktır.

B-           Başvuru Formunu bu kısmı doldururken aşağıdaki bilgiler girilecektir.

En Son Çalıştığı Firmanın Adı

En Son Çalıştığı İşin Niteliği

2          3          4         5        6            7             8 : ……

Çalıştığı işyerinin sicil numarası

• 1-Veri Girişi Ve Hazırlık Hizmetleri İle Yönlendirme Hizmet Alımı personeli;
  • a-En Son Çalıştığı Firma Adı: Sümerpak Temizlik Hizmetleri A.Ş.
  • b-En Son Çalıştığı İşin Niteliği: (4) Büro İşleri
  • c-Çalıştığı işyerinin sicil numarası: 463110101110142705901-14/000

• 2-Genel Destek Hizmet Alımı Personeli;
  • a-En Son Çalıştığı Firma Adı: Marmara Temizlik İnş. Oto Kargo Dağ Hizm.  San. Tic. Ltd. Şti.
  • b-En Son Çalıştığı İşin Niteliği: (8) Genel Destek
  • c-Çalıştığı işyerinin sicil numarası: 481100101110946405901-97/000

• 3-Silahsız Özel Güvenlik Hizmet Alımı Personeli;
  • a-En Son Çalıştığı Firma Adı: Murat Özel Güvenlik ve Koruma Hizmetleri Ltd. Şti.
  • b-En Son Çalıştığı İşin Niteliği: (2) Güvenlik
  • c-Çalıştığı işyerinin sicil numarası: 480100101110123705902-18/000

• 4-Teknik Destek Hizmet Alımı Personeli;
  • a-En Son Çalıştığı Firma Adı: Kalender İnsan Kaynakları Ltd. Şti.
  • b-En Son Çalıştığı İşin Niteliği: (5) Tamir ve Bakım
  • c-Çalıştığı işyerinin sicil numarası: 478300101110990705902-55/000

• 5-Kalorifer Yakma Hizmet Alımı Personeli;
  • a-En Son Çalıştığı Firma Adı: Kutay Gayrimenkul Güvenlik Sistemleri İnşaat Emlak Ltd. Şti.
  • b-En Son Çalıştığı İşin Niteliği: (8) Kalorifer Yakma
  • c-Çalıştığı işyerinin sicil numarası: 443220101110977305902-18/000

• 6-Klinik Destek Hizmet Alımı Personeli;
  • b-En Son Çalıştığı İşin Niteliği: (8) Klinik Destek
  • c-Çalıştığı işyerinin sicil numarası: 482190101111622805902-71/000

• 7-Sürücü (Şoför) Hizmet Alımı Personeli;
  • a-En Son Çalıştığı Firma Adı: Odak Temizlik Peyzaj Yemek ve Danışmanlık Tic. Ltd. Şti. ve İstanbul Müzayede Organizasyon Sosyal Hizmetler San. Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı
  • b-En Son Çalıştığı İşin Niteliği: (3) Ulaşım
  • c-Çalıştığı işyerinin sicil numarası: 449390101110138705911-71/000

C-           Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırma formu kesinlikle el yazısı ile doldurulmayacak bilgisayar çıktısı olacaktır.

D-           Ekte sunulan tüm belgeler ve doldurulacak tüm formların bilgileri gerçek olmalı gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin başvuruları geçersiz sayılır ve sınava alınmazlar. Bunlar hiçbir hak talep edemez ve kasıtlı olarak gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu anlaşılanlar hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulur.

Başvurusunu İl Sağlık Müdürlüğüne yapacak personeller başvurusunu il sağlık müdürlüğüne elden teslim etmeden son kontrollerini yapmak için aşağıda görevli kişilere kontrol ettirmesi gerekmektedir.

1-    Veri Girişi Ve Hazırlık Hizmetleri Hizmet Alımı personeli (Zeliha ARSLAN)

2-    Genel Destek Hizmet Alımı Personeli (Zeliha ARSLAN)

3-    Silahsız Özel Güvenlik Hizmet Alımı Personeli (Zeliha ARSLAN)

4-     Sürücü (Şoför) Hizmet Alımı Personeli (Zeliha ARSLAN)